TJEJVASAN

Vi erbjuder skidvallning till dig på precis samma sätt som elitåkare får sina skidor preparerade. Vi gör ett grundligt arbete och lägger många timmar på dina skidor. Därför tar vi inte emot fler skidor än vad vi klarar av.

Vill du att vi hjälper dig? Förboka din vallning, när alla platser är fulla har vi en reservlista.

 

Pris

PAKET 1: 1000 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund, vallning med högflourparaffin och pulver. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla.

PAKET 2: 700 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund, vallning med högflourparaffin. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla.

 

Skintec-skida?

Om du har en vallningsfri skida, typ Skintec, som inte behöver fästvalla drar vi av 200 kr på priset. Bocka i ”Skintec-skida” i formuläret när du bokar.

 

Inlämning

Det finns tre sätt att lämna dina skidor till oss: 

  1. Lämna dina skidor till oss i Örebro torsdagen den 21:e februari mellan 19 och 21 hos Gustav, Hagaby Tvärgata 8B i Örebro. Passar inte den tiden dig? Hör av dig till Gustav direkt så löser vi det ändå!
  2. Skicka skidorna till oss. Vill du göra det rekommenderar vi Bussgods. Ta kontakt med Gustav Widar för ytterligare information.
  3. Lämna skidorna till oss i på Skotercenter/Transtrandslägret i Sälen dagarna innan loppet. Ta kontakt med Gustav eller Petter för mer information.

Skidorna hämtas på kvällen eller morgonen innan loppet på Skotercenter/Transtrandslägret i Sälen. Du kan också få dina skidor levererade direkt till starten i Oxberg 

 

Boka

Fyll i bokningsformuläret som finns här.

När du har bokat får du ett svarsmail inom några dagar där du ser att din bokning har gått igenom alternativt att du har hamnat på reservlistan.

 

Slipning

I samarbete med Löpex Sport erbjuder vi stenslipning i samband med loppet. Du får dina skidor stenslipade och mättade i hotbox. Vi testar och väljer den bästa strukturen för dagen.

Löpex erbjuder slipning och hotbox för 400 kr för dig som lämnar skidor till oss (ordinarie pris 600 kr).

Löpex behöver ha skidorna senast tisdag den 20 februari för att hinna slipa och mätta dina skidor. Stenslipning måste också förbokas. Bocka i stenslipning när du bokar vallning. Då är du berättigad rabatten.