VASALOPPET

Vi erbjuder skidvallning till dig på precis samma sätt som elitåkare får sina skidor preparerade. Vi gör ett grundligt arbete och lägger många timmar på dina skidor. Därför tar vi inte emot skidor dagen innan loppet och därför tar vi heller inte emot fler skidor än vad vi klarar av.

Vill du att vi hjälper dig? Förboka din vallning, när alla platser är fulla har vi en reservlista.

Pris – 1200 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund, vallning med högflourparaffin och pulver. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla.

 

Skintec eller stakskida?

Om du har en vallningsfri skida, typ Skintec, som inte behöver fästvalla drar vi av 200 kr på priset. Bocka i ”Skintec-skida” i formuläret när du bokar.

För dig som har stakskidor och inte behöver fästvalla gäller samma pris som vallning med fäste. Glöm inte att bocka i ”Stakskida” i formuläret när du bokar.

 

Inlämning

Det finns tre sätt att lämna dina skidor till oss: 

  1. Lämna dina skidor till oss i Örebro onsdagen den 27:e februari mellan 18 och 21 hos Gustav, Hagaby Tvärgata 8B i Örebro. Passar inte den tiden dig? Hör av dig till Gustav direkt så löser vi det ändå!
  2. Skicka skidorna till oss. Vill du göra det rekommenderar vi Bussgods. Ta kontakt med Gustav Widar för ytterligare information.
  3. Lämna skidorna till oss i på Skotercenter/Transtrandslägret i Sälen dagarna innan loppet. Ta kontakt med Gustav eller Petter för mer information.

Skidorna hämtas på kvällen eller morgonen innan loppet på Skotercenter/Transtrandslägret i Sälen. Du kan också få dina skidor levererade direkt till starten. 

 

Boka

Fyll i bokningsformuläret som finns här.

När du har bokat får du ett svarsmail inom några dagar där du ser att din bokning har gått igenom alternativt att du har hamnat på reservlistan.