WADKÖPINGSLOPPET

Vi erbjuder skidvallning till dig på precis samma sätt som elitåkare får sina skidor preparerade. Vi gör ett grundligt arbete och lägger många timmar på dina skidor, därför tar vi inte emot fler skidor än vi klarar av. 

Nyhet! I år kommer vi förutom traditionell tävlingsvallning med fluor även erbjuda tävlingsvallning som är hel fluorfri.

För att vara garanterad hjälp av oss behöver du förboka din vallning. När alla platser är fulla har vi en reservlista. 

Pris 

PAKET 1: 1000 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund, vallning med högflourparaffin och pulver. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla. 

PAKET 2: 700 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund, vallning med högflourparaffin. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla. 

PAKET 3: FLUORFRI – 700 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund och vallning där vi bara använder fluorfria vallor. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla.

Skintec eller stakskida?

Om du har en vallningsfri skida, typ Skintec, som inte behöver fästvalla drar vi av 200 kr på priset. Bocka i ”Skintec-skida” i formuläret när du bokar. 

För dig som har stakskidor och inte behöver fästvalla gäller samma pris som vallning med fäste. Glöm inte att bocka i ”Stakskida” i formuläret när du bokar. 

 

Inlämning

Inlämning till oss i Örebro efter överenskommelse.
Färdigvallade skidor levereras till kl 6.30 till KIF bussen som avgår till Långberget från Haga centrum. Ska du inte åka med bussen? Då löser vi så att du får dina skidor färdigvallade när det passar dig bäst. Vi hör av oss efter bokning.

Boka

Boka genom att fylla i formuläret här. 

När du har bokat får du ett svarsmail inom några dagar där du ser att din bokning har gått igenom alternativt att du har hamnat på reservlistan.