WADKÖPINGSLOPPET

Vi erbjuder skidvallning till dig på precis samma sätt som elitåkare får sina skidor preparerade. Vi gör ett grundligt arbete och lägger många timmar på dina skidor, därför tar vi inte emot fler skidor än vi klarar av. 

Från och med den här säsongen är det inte tillåtet att använda flurovalla på sanktionerade tävlingar. Bra för miljön och bra för oss som står i vallaboden. För att vara säker på att inte fastna i en kontroll innan tävling måste dina skidor vara fluorcleanade innan du lämnar dom till oss. Det är inte så svårt att göra, det finns tydliga beskrivningar framtagna av internationella skidförbundet. Tycker du att det verkar krångligt? Vi hjälper dig gärna till en extra kostnad.

För att vara garanterad hjälp av oss behöver du förboka din vallning. När alla platser är fulla har vi en reservlista. 

Pris 

PAKET: 1100 kr
Du får en genomarbetat tävlingsgrund, vallning med högpresterande fluorfria paraffiner och toppningsprodukter. Vid behov lägger vi handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla.

FLUORCLEANING: 200 kr*
Rengöring av dina skidor avseende fluor enligt internationella skidförbundets framtagna metodik.

*priset gäller endast i samband med tävlingsvallning

Skintec eller stakskida?

Om du har en vallningsfri skida, typ Skintec, som inte behöver fästvalla drar vi av 200 kr på priset. Bocka i ”Skintec-skida” i formuläret när du bokar. 

För dig som har stakskidor och inte behöver fästvalla gäller samma pris som vallning med fäste. Glöm inte att bocka i ”Stakskida” i formuläret när du bokar. 

Inlämning

Inlämning till oss i Örebro efter överenskommelse.
Färdigvallade skidor hämtas vid startplatsen till Wadköpingsloppet.

Boka

Boka genom att fylla i formuläret här. 

När du har bokat får du ett svarsmail inom några dagar där du ser att din bokning har gått igenom alternativt att du har hamnat på reservlistan.