WADKÖPINGSLOPPET

Vi erbjuder skidvallning till dig på precis samma sätt som elitåkare får sina skidor preparerade. Vi gör ett grundligt arbete och lägger många timmar på dina skidor, därför tar vi inte emot fler skidor än vi klarar av. 

Fluor eller inte fluor?

Det är fortfarande tillåtet att använda fluor i tävlingsvallning och vi använder endast produkter som är tillåtna med snabbt nedbrytbara fluorcarbonkedjor.
Om du väljer fluorfri vallning så använder vi de senaste produkterna som finns på marknaden.
Är du osäker på vad du ska välja? Fråga oss om råd så hjälper vi dig.

För att vara garanterad hjälp av oss behöver du förboka din vallning. När alla platser är fulla har vi en reservlista. 

Pris 

PAKET 1: 1100 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund, vallning med högflourparaffin och fluorpulver. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla. 

PAKET 2: 800 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund, vallning med högflourparaffin. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla. 

PAKET 3: FLUORFRI – 1100 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund och vallning där vi bara använder fluorfria racingvallor och fluorfri toppningsprodukt. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla.

PAKET 4: FLUORFRI – 800 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund och vallning där vi bara använder fluorfria racingvallor. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla.

Skintec eller stakskida?

Om du har en vallningsfri skida, typ Skintec, som inte behöver fästvalla drar vi av 200 kr på priset. Bocka i ”Skintec-skida” i formuläret när du bokar. 

För dig som har stakskidor och inte behöver fästvalla gäller samma pris som vallning med fäste. Glöm inte att bocka i ”Stakskida” i formuläret när du bokar. 

Inlämning

Inlämning till oss i Örebro efter överenskommelse.
Färdigvallade skidor finns att hämta vid startplatsen till Wadköpingsloppet

Boka

Boka genom att fylla i formuläret här. 

När du har bokat får du ett svarsmail inom några dagar där du ser att din bokning har gått igenom alternativt att du har hamnat på reservlistan.