NATTVASAN

Vi erbjuder skidvallning till dig på precis samma sätt som elitåkare får sina skidor preparerade. Vi gör ett grundligt arbete och lägger många timmar på dina skidor. Därför tar vi inte emot fler skidor än vad vi klarar av. Vill du att vi hjälper dig? Förboka din vallning, när alla platser är fulla har vi en reservlista.

Fluor eller inte fluor?

Det är fortfarande tillåtet att använda fluor i tävlingsvallning och vi använder endast produkter som är tillåtna med snabbt nedbrytbara fluorcarbonkedjor.
Om du väljer fluorfri vallning så använder vi de senaste produkterna som finns på marknaden.
Är du osäker på vad du ska välja? Fråga oss om råd så hjälper vi dig.

Pris

PAKET 1: FLUOR – 1300 kr (gäller ett par skidor)
Du får en genomarbetad tävlingsgrund, vallning med högflourparaffin och pulver. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. För er som åker klassiskt ingår självklart fästvalla.

PAKET 2: FLUORFRI – 1300 kr (gäller ett par skidor)
Du får en genomarbetad tävlingsgrund och vallning där vi bara använder fluorfria vallor. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. För er som åker klassiskt ingår självklart fästvalla.

Vi vill gärna valla skidor till hela laget, därför ger vi en rabatt på 200 kr per skidpar om ni bokar två par.

Inlämning

Det finns tre sätt att lämna dina skidor till oss: 

  1. Lämna dina skidor till Gustav i Örebro. Mer information om tid och plats kommer senare.
  2. Skicka skidorna till oss. Vill du göra det rekommenderar vi Bussgods. Ta kontakt med Gustav  för ytterligare information.
  3. Lämna skidorna till oss i Sälen dagarna innan loppet. Ta kontakt med Gustav för mer information.

Skidorna hämtas på eftermiddagen eller kvällen innan loppet i Sälen. Du kan också få dina skidor levererade direkt till starten. 

Boka

Fyll i bokningsformuläret som finns här.

När du har bokat får du ett svarsmail inom några dagar där du ser att din bokning har gått igenom alternativt att du har hamnat på reservlistan.