NATTVASAN

Vi erbjuder skidvallning till dig på precis samma sätt som elitåkare får sina skidor preparerade. Vi gör ett grundligt arbete och lägger många timmar på dina skidor. Därför tar vi inte emot fler skidor än vad vi klarar av.

Nyhet! I år kommer vi förutom traditionell tävlingsvallning med fluor även erbjuda tävlingsvallning som är hel fluorfri.

Vill du att vi hjälper dig? Förboka din vallning, när alla platser är fulla har vi en reservlista.

 

Pris

PAKET 1: FLUOR – 1200 kr (gäller ett par skidor)
Du får en genomarbetad tävlingsgrund, vallning med högflourparaffin och pulver. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. För er som åker klassiskt ingår självklart fästvalla.

PAKET 2: FLUORFRI – 1000 kr (gäller ett par skidor)
Du får en genomarbetad tävlingsgrund och vallning där vi bara använder fluorfria vallor. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. För er som åker klassiskt ingår självklart fästvalla.

Vi vill gärna valla skidor till hela laget, därför ger vi en rabatt på 100 kr per skidpar om ni bokar två par.

Inlämning

Det finns tre sätt att lämna dina skidor till oss: 

  1. Lämna dina skidor till Gustav i Örebro. Mer information om tid och plats kommer senare.
  2. Skicka skidorna till oss. Vill du göra det rekommenderar vi Bussgods. Ta kontakt med Gustav Widar för ytterligare information.
  3. Lämna skidorna till oss på Skotercenter/Transtrandslägret i Sälen dagarna innan loppet. Ta kontakt med Gustav eller Petter för mer information.

Skidorna hämtas på kvällen eller morgonen innan loppet på Skotercenter/Transtrandslägret i Sälen. Du kan också få dina skidor levererade direkt till starten. 

Boka

Fyll i bokningsformuläret som finns här.

När du har bokat får du ett svarsmail inom några dagar där du ser att din bokning har gått igenom alternativt att du har hamnat på reservlistan.