HALVVASAN

Vi erbjuder skidvallning till dig på precis samma sätt som elitåkare får sina skidor preparerade. Vi gör ett grundligt arbete och lägger många timmar på dina skidor. Därför tar vi inte emot fler skidor än vad vi klarar av. 

Vill du att vi hjälper dig? Förboka din vallning, när alla platser är fulla har vi en reservlista

 

Pris

PAKET 1: 1200 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund, vallning med högflourparaffin och pulver. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla.

PAKET 2: 900 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund, vallning med högflourparaffin. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla.

 

Skintec eller stakskida?

Om du har en vallningsfri skida, typ Skintec, som inte behöver fästvalla drar vi av 200 kr på priset. Bocka i ”Skintec-skida” i formuläret när du bokar.

För dig som har stakskidor och inte behöver fästvalla gäller samma pris som vallning med fäste. Glöm inte att bocka i ”Stakskida” i formuläret när du bokar.

 

Inlämning

När du har bokat så kommer vi att kontakta dig för att komma överens om när du lämnar in skidorna och var du hämtar dem färdigvallade.

 

Boka

Fyll i bokningsformuläret som finns här.

När du har bokat får du ett svarsmail inom några dagar där du ser att din bokning har gått igenom alternativt att du har hamnat på reservlistan.

 

Slipning

I samarbete med Löpex Sport erbjuder vi stenslipning i samband med loppet. Du får dina skidor stenslipade och mättade i hotbox. Vi testar och väljer den bästa strukturen för dagen.

Löpex erbjuder slipning och hotbox för 400 kr för dig som lämnar skidor till oss (ordinarie pris 600 kr).

Löpex behöver ha skidorna senast tisdag den 20 februari för att hinna slipa och mätta dina skidor. Stenslipning måste också förbokas. Bocka i stenslipning när du bokar vallning. Då är du berättigad rabatten.