HALVVASAN

Vi erbjuder skidvallning till dig på precis samma sätt som elitåkare får sina skidor preparerade. Vi gör ett grundligt arbete och lägger många timmar på dina skidor. Därför tar vi inte emot fler skidor än vad vi klarar av.

Nyhet! I år kommer vi förutom traditionell tävlingsvallning med fluor även erbjuda tävlingsvallning som är hel fluorfri.

Vill du att vi hjälper dig? Förboka din vallning, när alla platser är fulla har vi en reservlista.

 

Pris

PAKET 1: FLUOR – 1200 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund, vallning med högflourparaffin och pulver. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla.

PAKET 2: FLUORFRI – 1000 kr
Du får en genomarbetad tävlingsgrund och vallning där vi bara använder fluorfria vallor. Vid behov lägger vi även handstruktur med rillerverktyg. Självklart ingår fästvalla.

 

Skintec eller stakskida?

Om du har en vallningsfri skida, typ Skintec, som inte behöver fästvalla drar vi av 200 kr på priset. Bocka i ”Skintec-skida” i formuläret när du bokar.

För dig som har stakskidor och inte behöver fästvalla gäller samma pris som vallning med fäste. Glöm inte att bocka i ”Stakskida” i formuläret när du bokar.

 

Inlämning

När du har bokat så kommer vi att kontakta dig för att komma överens om när du lämnar in skidorna och var du hämtar dem färdigvallade.

 

Boka

Fyll i bokningsformuläret som finns här.

När du har bokat får du ett svarsmail inom några dagar där du ser att din bokning har gått igenom alternativt att du har hamnat på reservlistan.